Drone Expert

Κατασκευή φωτοβολταϊκών σταθμών

Η Drone Expert πέρα από ανάπτυξη έργων Α.Π.Ε ειδικεύεται και στον τομέα της κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών με στελέχη που έχουν εμπειρία από το 2007.

Διαβάστε περισσότερα

Ζητούνται άδειες φωτοβολταϊκών πάρκων

Η Drone Expert και το έμπειρο προσωπικό της δραστηριοποιείται χρόνια σε έργα ΑΠΕ και σε μια προσπάθεια της για ταχύτερη ανάπτυξη αναζητά άδειες φωτοβολταϊκών που είναι προς πώληση.

Διαβάστε περισσότερα

Μειώστε τον λογαριασμό του ρεύματος με το Net Metering

Με το πέρασμα των χρόνων όλο και περισσότερες εταιρείες προμήθειας ρεύματος δίνουν τη δυνατότητα στους πελάτες τους να επωφεληθούν από το net metering.

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επενδύσετε στην Ελλάδα

Η γεωγραφική θέση μια χώρας παίζει σημαντικό ρόλο στη χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε) και η Ελλάδα, όντας σταυροδρόμι Ανατολής και Δύσης, αποτελεί την ιδανική χώρα.

Διαβάστε περισσότερα

Έλεγχος φωτοβολταϊκών με χρήση drone

Η εναέρια θερμογράφηση φωτοβολταϊκών πάρκων με τη χρήση drones αποτελεί έναν σύγχρονο τρόπο ελέγχου της λειτουργικότητας των φωτοβολταϊκών.

Διαβάστε περισσότερα

Γεωργικοί ψεκασμοί με τη χρήση drones

Η τεχνολογία των drones, ή αλλιώς γνωστά και ως ΣμηΕΑ (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών), έχει μπει στη ζωή μας τα τελευταία χρόνια και έχει διευκολύνει σημαντικά πολλούς τομείς, όπως αυτόν της γεωργίας.

Διαβάστε περισσότερα

Οικονομικά στοιχεία Drone Expert IKE

Η Drone Expert IKE λειτουργεί από το 2019 και έκτοτε αναπτύσσεται με σταθερά βήματα.

Διαβάστε περισσότερα